Numai online

Reichmann Profi B - Masina de Slefuit pe Banda

Nou

Cea mai noua masina Reichmann se prezinta intr-o forma moderna si ergonomica. Acesta este singurul utilaj de slefuit schiuri de pe piata dotat cu rola presoare cu comanda pneumatica.

Detalii suplimentare

Date Tehnice

Latime 910/960 mm
Lungime 1280 mm
Inaltime 1405 mm
Greutate 420/475 kg
Detalii tehnice 380 V - 3PH/N/PE - 50 Hz - 3,5/4 kW
Dimensiuni Banda Banda Slefuire/Structurare: 350x1500 mm - Banda Ascutire: 20x1200 mm

Informatii Suplimentare

Polivalenta
Reichmann Profi B ofera utilizatorului posibilitatea de a efectua operatiunile de ascutire a canturilor si slefuire/finisare a talpilor schiurilor si snowboardurilor.
Optiunea « 3-parted » permite impartirea rolei presoare in trei parti amovibile si repartizarea precisa a fortei de apasare in functie de necesitati.

Compacta
Lipsa de spatiu fiind o problema des intalnita in ateliere, Reichmann a gandit un utilaj cu dimensiuni reduse, care ofera in plus posibilitatea de a fi lipit de perete.

Ergonomica
Presiunea exersata asupra schiului precum si ridicarea completa a rolei sunt de asemenea controlate printr-un sistem pneumatic care ofera rapiditate, munca fara oboseala si imbunatatire a rezultatelor slefuirii.

O simpla apasare de pedala comanda o usoara ridicare a rolei presoare, urmata de o coborare progresiva si amortizata pentru preularea in sarcina a schiului. Automatizarea acestui proces evita caderea brusca a rolei presoare si implicit denivelarile pe talpa schiurilor, precum si efortul neneglijabil al operatorilor pentru ridicarea manuala a acesteia.

Simpla
Panoul de comanda usor accesibil permite comutarea rapida intre operatiunile de slefuire si ascutire, modificarea vitezei de rotatie a benzii precum si pornirea sau ridicarea rolei presoare.
Datorita designului compact si simplu, Profi B Vario este usor de intretinut si garanteaza fiabilitate la cel mai inalt nivel, cu costuri de intretinere la cele mai mici cote.
Filtrele de apa sunt complet vizibile si astfel usor de schimbat.

29 alte produse din aceeași categorie: