Numai online

Reichmann Profi B Vario - Masina de Slefuit si Structurare pe Banda

Nou

Compacta – Eficienta – All-in-one
Ascutire canturi, slefuire si structurare cu un singur utilaj. Noua Profi B Vario face totul posibil, economisind timp si spatiu in atelier. Toate acestea cu un rezultat final convingator, la un pret foarte atractiv.

Pentru video click aici!

Detalii suplimentare

Date Tehnice

Latime 910/960 mm
Lungime 1280 mm
Inaltime 1405 mm
Greutate 420/475 kg
Detalii tehnice 380 V - 3PH/N/PE - 50 Hz - 3,5/4 kW
Dimensiuni Banda Banda Slefuire/Structurare: 350x1500 mm - Banda Ascutire: 20x1200 mm

Informatii Suplimentare

Tehnologie Noua de Structurare
Tehnologia de slefuire nou dezvoltata de Reichmann «New Base Technology» revolutioneaza procesul clasic de slefuire. Cu noua banda de slefuire si structurare dezvoltata special, Profi B Vario ajunge la rezultate de structurare comparabile cu cele obtinute cu piatra, astfel ca pasionatii de schi si snowboard sa beneficieze de performante optimizate de alunecare.

Tehnologie Perfomanta pentru Munca Ergonomica
Presiune pneumatica automatizata si rola de ghidare integrata pentru mai putin efort si reglaje de presiune mai precise. Beneficiati de rapiditatea, munca fara oboseala si imbunatatirea rezultatelor slefuirii.

Utilizare Simpla
Prin intermediul ecranului tactil, puteti comuta rapid si usor intre programele de slefuire si structurare. Programele predefinite asigura rezultate continue la cel mai inalt nivel, indiferent de utilizator.

Intretinere Extrem de Usoara
Datorita designului compact si simplu, Profi B Vario este usor de intretinut si garanteaza fiabilitate la cel mai inalt nivel cu costuri de intretinere la cele mai mici cote.
Filtrele de apa sunt complet vizibile si astfel usor de schimbat.

29 alte produse din aceeași categorie: